Hem » Kringutrustning » Mus » Gaming » Mionix Avior 8200

Mionix Avior 8200

Mionix Avior 8200

 

Elegant, gummerad gamingmus från Mionix!
Många spelmöss är designade och anpassade för enbart högerhänta, och vissa knappar och funktioner är helt omöjliga för en vänsterhänt att använda sig av. Men Mionix AVIOR 8200 har en riktigt snygg ambidextrös design som gör att den fungerar precis lika bra med vänsterhanden som med högerhanden. Perfekt om du är vänsterhänt eller om du bara vill ha möjligheten att vila din högerhand efter långa timmar framför ditt favoritspel. Denna ambidextrösa designen lämpar sig också perfekt om du använder dig utav "palm"- eller "claw"-greppet när du spelar.

Musen har en otroligt elegant och stilren mattsvart konstruktion med en slags gummerad yta som gör att din hand vilar bekvämt. Utrustad med 9 programmerbara knappar och justerbar belysning med hela 16,8 miljoner färger. Du kan alltså anpassa musen precis efter ditt egna tycke och smak.

LED-lamporna ger ifrån sig ett riktigt snyggt ljus, som du även kan få att blinka, pulsera eller "andas". Det finns också en snabbknapp som byter mellan olika spelprofiler. Perfekt om du vill kunna byta mellan högerhanden och vänsterhanden utan att krångla med inställningar i operativsystemet och dylikt.

Precision som ger perfektion
Med stabilt och stadigt grepp, tack vare den ergonomiska och välutvecklade designen som Naos erbjuder, har du också en lasersensor med 8200 DPI som ger dig otrolig precision. Du missar inte ett enda skott.

S.Q.A.T™ teknik gör dig oslagbar
Vilken musmatta du än använder dig av - tyg, kornig, hård eller glatt så kommer du aldrig uppleva problem eller obehag. Med Surface Quality Analyzer Tool inbyggt i AVIOR 8200 känner den av vilken yta och hur kvaliten är för att anpassa sig efter det underlaget.

Byt mellan olika DPI-lägen
Med ett knapptryck byter du mellan olika känslighetslägen. Perfekt för att anpassa dig för striden. Har du en sniper behöver du vara snabb och intensiv eller om du tar dig an en pistolfight bör du vara lugn och säker, musen ger dig övertag i båda situationerna så du alltid lämnar slagfältet som den regerande och levande spelaren.

Mionix slutar aldrig att imponera
Med en välutväcklad programvara som medföljer utan extra kostnad kan du personifera din mus till max. Du väljer hur du vill att den ska lysa, med olika färgschema och effekter. Skapa och redigera gamingprofiler så att musen passar till alla olika speltyper. Skapa makron för alla 9 programerbara knappar. Ändra vilka olika DPI-lägen som ska användas.

499:-
Artnr: GT3536
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti