Infinity | Fokus på hög Stabilitet, Prestanda och Pris.
Infinity är ett svenskt gaming varumärke av speldatorer och kringutrustning. Fokus ligger på gaming med tre serier av gamingdatorer med 15 st modeller från 6490 kr. Alla datorer kan konfigureras enligt önskemål på varje sida under fliken "konfiguration". Vi bygger med komponenter från ledande tillverkare för hög stabilitet med väldigt goda uppgraderingsmöjligheter inför framtiden. Det är sällan du behöver byta ut din dator när du köpt en Infinity-PC.


Produktion sker i Stockholm där vi har huvudkontor med egen toppmodern verkstad och butik. I butiken kan man även testa flera av våra modeller. Datorerna levereras inom hela Sverige med unika emballagelösningar för att undvika skador under transporten, skulle olyckan vara framme trots det så är allt försäkrad under transporten. Vi lämnar 3 års garanti på datorerna med tillgång till livtids support över telefon, mejl samt chatt.

Produktionstid

Produktionstiden för Infinity datorer framgår under fliken "specifikationer" för varje datormodell.

Garanti & Support

Datorerna kommer med 3 års garanti (köp från 2021-01-01) och livstids support över telefon, mejl samt chatt.
Vid ett giltigt garantiärende tillkommer inga kostnader. Vi står för arbete, utbyte av defekta komponenter samt transport (PostNord) med en retursedel under garantitiden. Under garantitiden kan du byta ut komponenterna i datorn utan att garantin påverkas. Beroende på placering av datorn bör du rengöra datorn (fläktar/kylningen) 2 gånger per år.

Prisgaranti

Med egen produktion, service och stora inköp kan vi erbjuda Infinity speldatorer till Sveriges lägsta priser. Vi kontrollerar dagligen PC-marknaden och kan därför garantera en unik prisgaranti vi är ensamma om på speldatorer mot alla återförsäljare i Sverige . Hittar du trots våra dagliga kontroller en speldator med lägre pris som matchar en av våra datorer så kommer vi matcha det priset du hittat hos konkurrenten med ytterligare 10% avdrag av köpbeloppet.

  För att kunna ta del av prisgarantin behöver du uppfylla följande:
- Garantin gäller under 60 dagar från köpdatumet (vi krediterar sedan 10%)
- Företaget ska finnas i Sverige och lagerföra produkten
- Garantin gäller ej tillfälliga kampanjer (öppningserbjudanden, annonsvaror etc)
- Datorn ska matcha modellen vi säljer i form av samma/likvärdiga komponenter
- Datorn ska handlas på lika villkor med minst 3 års garanti samt vara monterad (ej i delar)

Om du uppfyller villkoren ovan
Mejla "support@gtsa.se" med ditt ordernummer samt en länk till produktsidan så kommer vi kontrollera pris/modell och återkomma till dig med besked.

Om du inte beställt datorn ännu, mejla oss länk till datorn för prismatchning.

Mjukvaror & Licenser

Alla licenser som tillhör din dator levereras digitalt till ditt kundkonto på hemsidan inom 24h från orderdatum. Logga in på ditt kundkonto, klicka på ditt ordernummer för att komma åt dina licenser.