Hem » Kringutrustning » Cooler Master MasterPulse

Cooler Master MasterPulse

Cooler Master MasterPulse

 

MasterPulse är ett elegant over-ear headset, inte bara hörlurar, som utrustat med Cooler Master patenterade Bass FX tekonologi för två ljudlägen som är enkla att byta emellan. Det har en bekväm lättviktsdesign och inkluderar ett 3,5 mm guldpläterat hörlursuttag som är kompatibelt med mobilen.

Vad är Bass FX
Föreställ dig Bass FX som en lättanvändlig röst-växlare för dina öron. När panelerna tas bort, öppnar ljudet upp sig och kvaliteten på de lägre frekvenserna förbättras markant. Detta kan ses eller höras av de märkbart berikad bastonerna. När panelerna är på, kommer MasterPulse ge dig klart och balanserat ljud vid normala basnivåer.

Spela spel
Njuta av det naturliga ljudet av röster, effekter i öppna ytor och tydligare rumslig orientering. Urskilj snabbare varifrån fotspåren från dina fiender kommer, så att du kan skjuta först. Levandegör spelvärldar via dina öron. Du kommer aldrig vilja snabbresa igen.

Dold Mikrofon
MasterPulse levereras komplett med en dold mikrofon och en analog 4-polig kontakt som passar de flesta mobila enheter. En adapter ingår också för PC-användning.

 

499:-
Artnr: GT3472
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti