Produkter   » Kringutrustning » Headset » Kingston HyperX

Kingston HyperX

Kingston HyperX Stinger Core

Cloud Stinger Core™ är ett perfekt, prisvärt headset för konsolspelare som söker bra ljudkvalitet till ett överkomligt pris. Det här tillförlitliga headsetet har inte bara bra ljudkvalitet, utan sitter bekvämt och är smidigt – allt det som spelare behöver i ett headset. Cloud Stinger Core är kompatibelt med flera olika konsolplattformar och har ljudreglagen direkt på sladden. Du slipper med andra ord att navigera i menyer för att justera volymen eller stänga av mikrofonljudet. En justerbar stålregel och vadderade öronkuddar gör att det sitter bekvämt genom långa spelkvällar och -nätter, medan den böjliga, vridbara mikrofonen kan placeras exakt som du vill ha den. Cloud Stinger Cores utförande med kåpor och 40 mm-element som riktar ljudet innebär att du kan låta spelet uppsluka dig fullständigt. Med 2 års garanti och kostnadsfri teknisk support. Viktiga funktioner och finesser: Utformad för konsolspel Optimal komfort och bekvämlighet Uppslukande ljud under spel Två års garanti och kostnadsfri teknisk support HyperX Cloud Stinger Core Utformad för konsolspelare Cloud Stinger Core har stöd för flera olika konsolplattformar och har praktiska ljudreglage direkt på sladden. HyperX Cloud Stinger Core Optimal och smidig komfort Den mjuka vadderingen gör att kåporna sitter bekvämt samtidigt som den böjliga mikrofonen kan placeras precis där du vill ha den. HyperX Cloud Stinger Core Uppslukande ljud under spel Cloud Stinger Core har 40 mm-element med riktat ljud och öronkåpor som hjälper till att blockera störningsmoment så att du kan fokusera på spelet.

549:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger ™ är det idealiska headsetet för gamers som söker lätt komfort, överlägsen ljudkvalitet och ökad bekvämlighet. På bara 275 gram, är det bekvämt runt halsen och dess kåpor kan rotera i en 90-graders vinkel för bättre passform. Dess 50mm drivrutiner skickar ljud direkt in i öronkåpan med ljud precision och gaming-grade ljudkvalitet. För bästa komfort under långa spelsessioner har HyperX sitt högklassiga signatur minnesskum. Det justerbara volymreglaget i stål, intuitiv volymkontroll på headset hörluren och vridbar-to-mute Noise-Cancellation mikrofon gör det enkelt att använda och med fler plattformskompatibilitet kan du njuta av samma komfort och ljudupplevelse på PC eller konsol.

690:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud Pro

Bekvämt headset med inbyggd ljudkontroll för seriösa konsolspelare.

790:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud II - Red

7.1 surroundljud
Brusreducerande
Avancerad ljudkontroll
Förbättrad bekvämlighet

995:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud II - Grey

7.1 surroundljud
Brusreducerande
Avancerad ljudkontroll
Förbättrad bekvämlighet

995:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud Alpha pro

50 mm drivelement
Element med dubbla kammare
Discord and TeamSpeak™-certifierad
Löstagbar brusreducerande mikrofon

1099:-

Kingston HyperX

HyperX Cloud Revolver

Hyper X Cloud revolver gamling headset levererar akustik på samma nivå som det du får i en ljudstudio. Genom ett 50 mm element får du en riklig ljudprecision när du spelar. Hörlurarna är täckta med kuddar vilket ger en komfortabel känsla.

1290:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud Flight

Trådlöst upp till 20 meter
Löstagbar mikrofon med brusreducering
30 timmars batteritid
Öronkåpor med LED-ljuseffekter

1599:-

Kingston HyperX

Kingston HyperX Cloud Revolver S

Premium Headset med Virtual Dolby Surround 7.1 ljud med Push-to-Dolby

1690:-

Nyheter

HyperX Cloud MIX

Trådlöst spelheadset
Hi-Res Audio-certifierat
20 timmars batteritid
In-line ljudkontroller

1990:-