Hem » Skärmar » MSI » MSI Optix MAG272 27"

MSI Optix MAG272 27"

MSI Optix MAG272 27"

 

MSI Optix MAG272 27" gamingskärm med snabb prestanda och smarta funktioner ger dig en maxad spelupplevelse. Häng med i snabba FPS- & racingspel med hela 165 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms i responstid, du får skarpa bilder i Full HD-kvalitet utan oskärpa. Du får dessutom stöd för AMD FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. Andra funktioner inkluderar: Ett användarvänligt OSD, HDR-teknik samt 178°/178° betraktningsvinklar.

 

3299:-
Artnr: GT5505
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

1 ms responstid
MSI Optix MAG272 är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten.

165 Hz uppdateringshastighet
Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

Gaming-funktioner
Optix MAG272 har utrustats med ett OSD (on-screen display) som gör att du lätt och exakt kan justera dess skärminställningar. Du kan även spara dina inställningar och koppla dem till spel, när du sedan startar upp spelet så kommer inställningarna automatiskt att aktiveras. Dessutom så finns möjligheter till Hotkeys, så du exempelvis kan slå på Crosshair eller ändra ljusstyrkan med en knapptryckning.

AMD FreeSync™-teknik
AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

Flimmerfri & Low Blue Light
Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix MAG272 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.

Exakta färger
MSI Optix MAG272 har ca. 35% större färgomfång jämfört med många andra bildskärmar. Och med HDR-teknik kan skärmen producera bilder med mer detaljer och ett bredare utbud av färger, särskilt uppskattat om du har tänkt att använda ex. Photoshop då färgerna behöver vara korrekta.

178°/178° betraktningsvinklar
Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti