Hem » Kringutrustning » Tangentbord » Mad Catz » Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 - Black

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 - Black

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 - Black

 

PC Gamerns Allierade
Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 Gaming Keyboard är en idealisk pjäs i världen av tävlingsinriktade spel. Oavsett om ditt favoritspel är ett FPS, RPG, MMO, RTS, MOBA eller någon annan genre, kommer exakt respons, anpassningsbar bakgrundsbelysning, och programmerbara makroknappar bidra till att ge dig en fördel gentemot konkurrenterna.

Key Membrane Optimerad för Respons
När en bråkdel av en sekund är allt som skiljer seger från nederlag, måste du ha absolut förtroende för ditt gamingtangentbord. Den specialgjorda P.U.L.S.E. tangentbottnen utnyttjar ett speciellt konstruerad membran som är avstämt för att ge dig exakt taktil återkoppling, och fem gånger så lång hållbarhet som traditionella tangentbord. Tangenterna svarar på en optimerad aktiveringskraft på 60 g och återställs på en perfekt nivå, som alla bidrar till att minska muskeltrötthet under långvarigt spelande. Dessutom: S.T.R.I.K.E. 3 har anti-ghosting-kapacitet för upp till sju tangenttryckningar samtidigt.

Helt anpassningsbar RGB Bakgrundsbelysning
Det är inte alla bakgrundsbelysningar som är lika. RBG bakgrundsbelysning med 16 miljoner färgvarianter - både genom och runt tangenterna - matchar tangentbordet till din speldator, och tangenternas laser-etsade, lackerade ljusledare är idealiska för spel i mörka miljöer. Anpassade, extra ljusa bakgrundsbelysningsfärger ger också praktisk "på ett ögonkast" statusindikering för var och en av tangentbordets tre lägen.

Integrerade genvägstangenter tillhandahåller smarta sätt för att justera media och bakgrundsbelysning, utan behov för att öppna appar eller program. Du kan snabbt och enkelt pausa eller hoppa över låtar, justera volymen och ändra bakgrundsbelysningen - allt från knappar F5 till F12.

890:-
Artnr: GT3451
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti