Hem » Kringutrustning » Headset » Logitech » Logitech G935 Lightsync

Logitech G935 Lightsync

Logitech G935 Lightsync

 

G935 är det ultimata trådlösa headsetet, förstärkt med den mest avancerade ljudtekniken från Logitech. Hör mer detaljer med stort 50 mm Pro-G högtalarelement, gjort av vävt hybridnät för att minska förvrängningen. Ytterligare spelfunktioner inkluderar en stor 6 mm mikrofon som fälls upp för att stängas av och programmerbara G-knappar på headsetet.

Headsetet är dessutom utrustad med LightSync RGB-belysning som du kan anpassa helt valfritt. De starka färgerna reagerar på det som händer i spelet (de som stöds) och ger ifrån sig en härlig ljusshow. Färgerna dansar omkring i upp till åtta timmar i trådlöst läge och om du stänger av RGB håller batterierna i hela tolv timmar.

1199:-
Artnr: GT5509
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

2,4GHz trådlöst
Med G935 får du alternativet att spela trådlöst eller sladdanslutet. Spela trådlöst via 2,4 GHz i upp till 12 timmar per laddning utan belysning eller 8 timmar med standardbelysning. Kan variera beroende på användande. 12 timmars batteritid baseras på att ingen RGB-belysning används och att headsetvolymen är inställd på eller mindre än 50 %.

Den analoga ingången på 3,5 mm ger dig även möjlighet att spela sladdanslutet – på konsol, mobil eller PC – utan att använda batteridrift.

G-HUB och Lightsync
Med Logitech G HUB-spelprogramvara kan du anpassa LIGHTSYNC RGB-belysning, programmera G-knappar med makron och spelkommandon och anpassa ljudinställningar med unika profiler för varje spel och app.

DTS HEADPHONE:X 2.0
Exakt positionerat ljud ger 3D-ljud så att du hör din spelmiljö från alla håll. DTS Headphone:X 2.0 tar ett stort steg framåt jämfört med äldre surroundljudsystem och möjliggör en mängd nya funktioner, till exempel simulering av högtalarnärhet, en ljudlandskap-radar, förstärkt bas, och förbättrad dialog.

PRO-G högtalarelement
Hör den blödande kanten - nya, större 50 mm PRO-G högtalare levererar en ännu djupare bas och en rundare ljudprofil för ett mycket filmiskt ljud. Den förbättrade PRO-G hybridnäthögtalaren frigör precision och exakthet med en mer basgenererad och mycket jämnare, renare respons över hela frekvensområdet.

Passar alla platformar
Hörlurarna fungerar inte bara med din dator utan även med alla andra plattformar du vill spela på. Logitech G935 är kompatibla med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter som har en 3,5 mm-anslutning.

Mic+6 mm-mikrofon
Mic+ är en 6 mm boommikrofon som låter dina lagkamrater höra dig klart och tydligt. Mikrofonarmen har en indikatorlampa som låter dig veta när mikrofonen är avstängd. När du inte använder mikrofonen fälls den enkelt in i hörlurarna vilket gör den näst intill osynlig.

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti