Produkter   » Kringutrustning » Headset » Corsair » Produkt

Corsair VOID PRO RGB - Wireless

 

Corsair VOID Pro Wireless Dolby 7.1 är det senaste tillskottet i headset-familjen hos Corsair. Med en fartfylld klassik design och pålitlig konstruktion inbjuder den dig till långa och bekväma gamingsessioner. Ljudet som är 7.1-kanals Dolby Surround ger helt otrolig verklighetsriktig känsla i spel.

Enkel anslutning och fantastiskt ljud
Corsair VOID ansluts enkelt trådlöst till basstationen som är kopplad till USB-anslutningen på din PC. På ett kick får du ett fantastiskt 7.1-kanalsupplevelse utan jämförelse och en trådlös räckvidd på upp till 12 meter. Med exakt precision kan du höra var fienden befinner sig i spelen. Hörlurarna har inbyggd RGB-belysning med 16,8 miljoner färger för att matcha din utrustning och stil

Överlägsen trådlös prestanda
Corsair VOID Pro har låg latens på 2,4 GHz trådlöst ljud med ett förbättrat intervall på upp till 12 meter och upp till 16 timmars batteritid. Med en uppgraderad antenndesign förbättras kommunikationen mellan basstation och hörlur och förbättrar prestanda även under de mest krävande förhållandena.

Hög komfort med bra materialval
Headsetet är av Over-Ear-typ och omfamnar dina öron på ett bekvämt sätt. Kuddarna är av memoryskum som omsveps av mjuk mikrofiber. Högtalarelementet består av en 50 mm neodymiumenhet som pumpar ut allt emellan tung bas till kristallklaraste diskanter.


1299:-
Butik / Postorder: i lager
Leverantören:
Artikelnr: GT5366 Tillverkarens artikelnr: CA-9011153-EU

Tillbaka