Hem » Kringutrustning » Headset » Asus » Asus ROG Strix Go 2.4

Asus ROG Strix Go 2.4

Asus ROG Strix Go 2.4

 

Asus ROG Strix Go 2.4 är ett trådlöst gamingheadset som använder den medföljande dongeln för USB-C 2,4 GHz-anslutning, vilket möjliggör extremt stabila anslutningar. Njut av fördröjningsfritt ljud på PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller andra smarta enheter. Strix Go 2.4 är lätt, laddas snabbt och har ett stort batteri för långa spelsessioner. Den har även AI-drivna, brusreducerande mikrofoner för kristallklar kommunikation var som helst.

1699:-
Artnr: GT6037
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

Utmärkt ljud, trådlöst
Bluetooth-anslutningar ger ofta en störande fördröjning. Det är inte ett problem för ROG Strix Go 2.4 eftersom den har USB-C 2,4 GHz RF-teknik med dubbla antenner för omedelbar ljudöverföring. Det är också perfekt för konsol- eller PC-spel, med en räckvidd på upp till 20 meter, vilket gör att du kan skynda dig till badrummet eller köket utan att förlora anslutningen.

Hög komfort
Med en vikt på endast 290 g är ROG Strix Go 2.4 ett lätt trådlöst spelheadset som ger oslagbar komfort, och som är perfekt för långa spelsessioner. Den vikbara designen är även smidig när du ska resa eller iväg på LAN.

AI-driven brusreducerande mikrofon
ROG Strix Go 2.4 är konstruerad med branschledande, AI-driven brusreducerande teknik för kristallklar röstkommunikation i spel. Algoritmen bygger på en massiv, djupinlärningsdatabas för att exakt identifiera och motverka bakgrundsljud. Denna huvudsakliga mikrofon är dubbelriktad, avtagbar och certifierad av ledande kommunikationsleverantörer, inklusive Discord och TeamSpeak.

Dold mikrofon
Headsetet har även en dold, integrerad mikrofon för bekväm kommunikation var som helst. Denna diskreta och inbyggda mikrofon drivs fortfarande av AI-driven brusreduceringsteknik, så att du kan njuta av fantastiskt tydlig kommunikation när du är på språng.

Gå trådbundet vid behov
ROG Strix Go 2.4 levereras med flera adaptrar, inklusive en USB-C till USB 2.0-dongel och en 3,5 mm-kontakt, så det är enkelt att ansluta till kompatibla Xbox-kontroller eller andra enheter.

Snabbladdning och lång batteritid
Snabbladdning i bara 15 minuter ger upp till tre timmars spel, eller ladda headsetet fullt för upp till 25 timmars batteritid, från morgon till natt.

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti