Hem » Skärmar » AOC » AOC G2590FX 25"

AOC G2590FX 25"

AOC G2590FX 25"

 

AOC G2590FX är en 25"-bildskärm som med 144 Hz uppdateringshastighet i kombination med 1 ms responstid ger dig de hastigheter du drömt om. Du får dessutom tillgång till Full HD-upplösning i en 3-sidig ramlös design som ser bra ut, oavsett i vilket rum den står i. Skärmen har även utrustats med flera anslutningar: 2 x HDMI, DisplayPort, VGA, Allt i en prisvärd och snabb gamingskärm.

2699:-
Artnr: GT5517
Lagerstatus: i lager

Produktinformation

1 ms responstid
Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

144 Hz uppdateringsfrekvens
AOC G2590FX utrustar dig med högre bildfrekvens än många andra bildskärmar. Och du slipper på så sätt motståndare som verkar hacka över skärmen, vilket gör dem till svåra mål att träffa. Med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz visualiseras de kritiska bildrutorna som visar din fiende med ultrajämna rörelser, och eliminerar oskärpa samt tearing.

Shadow Control
Med Shadow Control kan du ljusa upp mörka partier eller mörka ner dem, utan att påverka resten av skärminnehållet.

FreeSync
Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.

Nvidia G-Sync
G2590FX är G-Sync kompatibel och redo att leverera en spelupplevelse fri från tearing. Detta genom att sätta VRR som standard på NVIDIA GeForce GTX 10- och NVIDIA GeForce RTX 20-grafikkortsserier.

Specifikationer

Konfiguration

Information

Delbetalning

Prisgaranti